Rusia a Luat o Hotarare CRITICA in Plin RAZBOI cu Ucraina

Rusia a Luat o Hotarare CRITICA in Plin RAZBOI cu Ucraina

Rusia a luat o decizie tactica extrem de importanta in plin razboi in Ucraina, iar asta pentru ca in ultimele 3 luni de zile a decis sa nu mai trimita pe front grupuri tactice ale batalioanelor pe care le are la dispozitie, iar asta deoarece ele au o serie de slabiciuni care le transforma intr-o tinta usoara pentru armata ucraineana.

Informatia vine de la Ministerul Britanic al Apararii, iar expertii sai spun ca lipsta unei utilizari centralizate a artileriei armatei ruse, dar si a comandantilor experimentati pentru aceste grupuri tactice ale batalioanelor, fac imposibila utilizarea lor in conditii de eficienta maxima in razboiul din Ucraina.

“Rusia oprește desfășurarea BTG-urilor din cauza „slăbiciunilor intrinsece”. Probabil că Rusia a încetat desfășurarea grupurilor tactice de batalion în Ucraina în ultimele trei luni, deoarece mai multe slăbiciuni le-au făcut insuficiente în lupte de mare intensitate și la scară largă.

Ministerul menționează distribuția descentralizată a artileriei, care „nu a permis Rusiei să-și folosească pe deplin avantajul în ceea ce privește numărul de arme.” Există, de asemenea, puțini comandanți BTG „împuterniciți să exploateze în mod flexibil oportunitățile în modul în care modelul BTG a fost conceput pentru a le promova”.”