WhatsApp Anunta OFICIAL Lansarea unei SCHIMBARI Majore in iPhone, Android

WhatsApp Anunta OFICIAL Lansarea SCHIMBARI Majore iPhone Android

WhatsApp a anuntat in mod oficial o schimbare extrem de serioasa pe care a facut-o pentru miliardele de oameni care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa mute meniul cu setarile de confidentialitate pentru a ne ajuta sa ne protejam mai bine intimitatea.

WhatsApp spune ca setarile de confidentialitate din cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android sunt acum disponibile in meniul principa; de setari, iar asta pentru ca noi sa avem parte de un acces mult mai facil la optiunile pentru a ne proteja intr-un mod cat mai bun si mai eficient intimitatea oricand.

Cei de la WhatsApp Messenger pun accent foarte mare pe intimitate si confidentialitate cand vine vorba despre platforma de mesagerie pe care o ofera pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca e bine sa fim atenti la toate aceste modificari pentru a avea parte de o experienta cat mai buna cand folosim aplicatia.

WhatsApp Messenger are modificarile lansate deja in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, deci nu trebuie sa mai facem foarte mare lucru pentru a ne bucura de ele, ci doar sa alegem daca vrem sa beneficiem de mai multa intimitate cand folosim platforma, sau nu, deci decizia este la noi.

Intimitate in fata! Acum puteți găsi setările de confidențialitate în meniul principal de setări. Modificarea prezenței dvs. online și a setărilor văzute ultima dată a fost mai aproape de o atingere.