Decizia Postei Romane Anuntata pentru MILIOANE dintre Romani

Decizia Postei Romane Anuntata MILIOANE Romani

Posta Romana a anuntat in mod oficial faptul ca a castigat o licitatie organizata de catre CNAIR pentru transmiterea proceselor verbale pentru contraventiile inregistrate in Romania, astfel ca daca nu platiti rovinieta si circulati prin Romania, amenda ar trebui sa va fie livrata de catre postasi incepand din perioada urmatoare.

Suntem parteneri ai CNAIR!

Poşta Română a câştigat licitaţia organizată de CNAIR pentru imprimarea şi transmiterea proceselor verbale întocmite de către CNAIR pentru eventualii contravenienţi.

Poşta Română și Sucursala Fabrica de Timbre vor presta servicii de imprimare şi distribuire de procese verbale transmise contravenienţilor, de către CNAIR. Contractul are valoarea de 34.800.000 de lei și o durată de 24 de luni.

Valentin Ștefan, Directorul General al Poştei Române: „Ne bucurăm că am câştigat încă o licitaţie, în condiţii avantajoase pentru Poşta Română. Prin linia tehnologică pe care am achiziționat-o, anul acesta, la Fabrica de Timbre am putut participa la această licitație, oferind servicii integrate de imprimare si distribuire.

Este încă un pas important spre revitalizarea companiei. Confirmăm, o dată în plus, poziţia noastră de lider pe piaţa de servicii poştale, în România. Poşta Română trebuie să proiecteze o imagine de stabilitate şi performanţă în piaţă.”

Participarea Poştei Române ca lider de proiect a oferit garanţia câştigării procedurii, având în vedere experienţa vastă pe care compania o are şi certitudinea prestării acestor servicii, în condiţiile impuse de CNAIR.