E.ON: Informarea Formala IMPORTANTA pentru Clientii din Romania privind Facturile

E.ON Informarea Formala IMPORTANTA Clientii Romania Facturile

E.ON, companie de care depind milioane de romani din toata tara pentru furnizarea de servicii de energie electrica si gaze naturale, le transmite o informare foarte importanta oamenilor in legatura cu ceea ce ar trebui sa stie cand vine vorba despre facturile emise pentru mai multe locuri de consum.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca putem sa achitam rapid facturi pentru mai multe locuri de consum direct din contul de client pe care il avem in cadrul platformei E.ON MyLine, astfel ca puteti sa achitati rapid sumele emise pentru mai multe locatii in ideea de a evita o posibila intrerupere a acestora.

Modul in care E.ON Romania a gandit acest sistem ne permite sa ne bucuram de plata rapida a oricaror facturi fara prea multe batai de cap, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta, mai ales ca exista multi romani carora le este furnizata energie electrica, sau gaze naturale, in mai multe locuri de consum.

E.ON Romania explica in detaliu in cadrul website-ului sau despre ceea ce reprezinta platforman MyLine, dar si despre tot ceea ce trebuie sa stim cand vine vorba despre facturile care ne-au fost emise, sau despre modalitatile de plata care sunt disponibile pentru noi oricand avem nevoie sa achitam o anumita factura.

Mai multe facturi de plată? Mai multe locuri de consum? Apasă pe coșul de cumpărături din dreptul fiecărei facturi pe care vrei să o achiți și vezi cum se adaugă toate în coș. Poți schimba locul de consum și le adaugi și pe acelea. Apoi, cu un click pe coșul de cumpărături, le vezi pe toate laolaltă și le achiți simultan. Află și mai multe informații pe website.