Volodimir Zelenski Vorbeste despre Situatia Dificila de pe Frontul din Ucraina

Volodimir Zelenski Vorbeste despre Situatia Dificila de pe Frontul din Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste despre situatia foarte dificila de pe frontul din Ucraina, iar asta deoarece Rusia continua sa provoace distrugeri uriase in zona Donetk, acolo unde soldatii sai continua sa bombardeze fara mila diverse localitati, incercand sa inainteze cu orice pret.

Situația de pe front este dificilă. În ciuda pierderilor extrem de mari ale Rusiei, ocupanții încă încearcă să avanseze în regiunea Donețk, să câștige un loc în regiunea Lugansk, să se mute în regiunea Harkov, ei plănuiesc ceva în sud.

Dar păstrăm apărarea și, cel mai important, nu permitem inamicului să-și realizeze intențiile. Ei au spus că vor captura regiunea Donețk – primăvara, vara, toamna. Iarna începe deja săptămâna aceasta. Și-au pus armata obișnuită acolo, pierd sute de recruți și mercenari acolo în fiecare zi, folosesc baricade acolo.

Anul acesta, Rusia va pierde o sută de mii de soldați uciși și numai Dumnezeu știe câți mercenari. Și Ucraina va rezista. Și lumea va face totul pentru a se asigura că toți cei vinovați de acest război criminal sunt aduși în fața justiției.

Slavă tuturor celor care luptă pentru libertate! Slavă tuturor celor care lucrează pentru biruința noastră! Veșnică amintire tuturor celor care și-au dat viața pentru Ucraina! Glorie Ucrainei!