LIDL Romania Notifica toti Romanii, ce da GRATUIT pentru Cumparaturi din Magazine

LIDL Romania Notifica toti Romanii GRATUIT Cumparaturi Magazine

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din intreaga tara, le vorbeste romanilor despre una dintre deciziile cele mai importante pe care a hotarat sa le puna in practica in aceasta perioada, iar asta pentru ca ofera gratuitati romanilor care cumpara produse din magazinele sale.

LIDL Romania explica mai jos ceea ce este oferit gratuit pentru romanii care aleg sa mearga in oricare dintre magazinele sale, sa cumpere produsele disponibile, si sa foloseasca un card LIDL Plus la final pentru a inregistra cumparaturile pe care le-au facut, si pentru a beneficia de eventualele promotii care sunt disponibile.

Cei de la LIDL le spun romanilor ca in aceasta situatie au posibilitatea de a primi gratuit unul dintre produsele de mai jos, dar numai daca ating unul dintre pragurile de cumparaturi care au fost stabilite de catre companie pentru a oferi gratuit produsele care sunt disponibile acolo pentru oricare dintre clienti.

LIDL desfasoara promotii de acest gen de foarte multa vreme, iar produsele pe care le ofera gratuit sunt cele care sunt in mod obisnuit disponibile pentru achizitie in oricare dintre magazinele din tara, deci aveti de unde sa alegeti cam orice v-ar putea interesa, daca atingeri respectivele praguri de cumparaturi acum.

Activează opțiunea Cupon Plus din aplicația #LidlPlus, iar de fiecare dată când faci cumpărături și scanezi cardul digital la casa de marcat, suma cheltuită este salvată în aplicație. Cu fiecare prag atins, vei primi un premiu. Campania are loc în perioada 28 noiembrie-31 decembrie 2022.