Engie: Informarile IMPORTANTE Emise Oficial pentru Clientii din Toata Romania

Engie Informarile IMPORTANTE Emise Oficial Clientii Toata Romania

Engie, una dintre cele mai mari companii din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de Romani, a emis doua informari importante pentru toti in momentul de fata, iar asta pentru ca ele aduc in atentia tuturor beneficiile care sunt oferite daca aleg sa fie clienti ai companiei acum.

Engie vorbeste mai jos despre platforma sa online de administrare a serviciilor de care beneficiem, ea avand denumirea MyENGIE, si multumita existentei sale putem sa ne bucuram de posibilitaea de a controla mult mai usor oricare dintre serviciile de care beneficiem pentru a vedea facturile emise, pentru a programa servicii tehnice, si nu numai.

Mai mult decat atat, cei de la Engie Romania ii ajuta pe romani sa beneficieze inclusiv de reduceri pentru anumite servicii pentru casa daca aleg sa-si activeze factura electronica, aceasta aducand beneficii nu doar pentru clienti, ci si pentru companie, sau natura, asa ca merita sa aveti in vedere aceasta optiune acum.

Engie Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la toate beneficiile care sunt oferite pentru romanii din intreaga tara, asa ca merita sa mergeti acolo si sa cititi tot ceea ce este prezentat pentru noi, mai ales ca aceste beneficii sunt disponibile pentru toti romanii din intreaga tara acum.

Ai acces 24/7 la detalii despre consum, facturi, plăți sau programări pentru servicii tehnice? Dacă nu, înseamnă că nu ai încă cont de client MyENGIE! Poți însă să îți creezi rapid unul, astfel încât să ai totul într-un singur loc, oricând ai nevoie. În plus, dacă ai și factura pe e-mail activată, te poți înscrie la concursul nostru cu premii electrizante.

Cât de mult prețuiești natura? Suficient de mult pentru a renunța la factura în format fizic ? Alege factura pe e-mail și te bucuri de 10% reducere la diverse servicii pentru casa ta, pe care le găsești pe platforma ajusto. Tu ajuți natura, noi te ajutăm cu lucrările din casă!