DACIA Duster: Noul Model SPECIAL de SUV Lansat de Compania Romaneasca

DACIA Duster Noul Model SPECIAL SUV Lansat Compania Romaneasca

DACIA Duster este cel mai popular SUV romanesc, stiti acest lucru foarte bine, iar asta pentru ca masina se dovedeste a fi cu mult peste asteptari in ceea ce priveste vanzarile in foarte multe tari europene. Succesul pe care DACIA Duster il are in diverse tari le da incredere celor de la DACIA ca le pot oferi clientilor versiuni usor imbunatatite in mod constant, la preturi mai mari, pentru a tine crescut interesul pentru aceasta masina, in esenta, veche.

DACIA Duster a fost anuntat la Paris Motor Show ca fiind pregatit pentru lansare intr-o versiune speciala, care va fi vanduta si intr-un numar redus de exemplare, fiind vorba despre modelul cu vopsea mata. Practic, aceasta versiune a DACIA Duster vine cu un motor de 150 de cai putere, si cam tot ceea ce se poate pune pe el in materie de dotari optionale, insa si costul masinii este unul pe masura, mai exact de nu mai putin de 26.000 de euro, sau mai mult.

DACIA Duster: Noul Model SPECIAL de SUV Lansat de Compania Romaneasca

DACIA Duster Noul Model SPECIAL SUV Lansat Compania Romaneasca interior

DACIA Duster va fi disponibila in aceasta versiune mata in doar 1.500 de exemplare in Europa, o cifra care ar trebui sa arate cat de exclusiv se vrea a fi acest model, chiar daca pretul de vanzare este unul mare. Versiunea mata a DACIA Duster va avea si noua identitate vizuala prezentata in cadrul Paris Motor Show de catre cei de la DACIA, insa separat de asta nu exista dotari noi, sau modificari de caroserie care sa fie substantiale, si sa justifice noul pret.

DACIA Duster, in aceasta versiune mata, va fi livrata incepand din aprilie 2023, cu doar cateva luni inainte ca Duster 3 sa fie anuntat in mod oficial, asteptarile fiind ca masina sa-si faca debutul in toamna anului 2023. Cei care vor cheltui peste 26.000 de euro pentru aceasta versiune mata a DACIA Duster, ar putea fi dezamagiti sa afle 6 luni mai tarziu ca o versiune complet noua a masinii va fi lansata de catre DACIA, dar cu disponibilitate abia din 2024.

DACIA Duster este o masina extrem de populara, o masina care a aratat longevitate in ciuda unor modificari majore, insa mai toata lumea se uita acum cu mare atentie catre Duster 3, revolutia pentru SUV-urile romanesti.