Engie: Notificarea de ULTIM MOMENT Emisa pentru Clientii din Toata Romania

Engie Notificarea ULTIM MOMENT Emisa Clientii Toata Romania

Engie, una dintre cele mai mari companii din Romania care le ofera romanilor servicii de energie electrica si gaze naturale in momentul de fata, iar o notificare de ultim moment le aduce in atentie tuturor ceea ce le este oferit gratuit in aceasta perioada, si merita sa profitati de tot atat timp cat ne este oferit oficial.

Engie ii notifica pe toti clientii din Romania ca daca aleg sa-si activeze factura electronica, intra intr-un concurs care le da posibilitatea de a castiga o serie de premii speciale pe care compania le-a ales, si care vor fi disponibile pentru o perioada limitata de timp in tara noastra, detaliile perioadei de desfasurare fiind disponibile mai jos.

Conform celor de la Engie Romania, clientii care isi activeaza factura electronica au sansa de a castiga unul dintre cele 4 telefoane iPhone 14, sau o bicicleta electrica Omega Kerwin, ele fiind oferite castigatorilor abia dupa tragerea la sorti pe care compania a programat-o pentru luna martie a anului 2023, dupa cum puteti vedea si mai jos.

Engie Romania are pe website-ul sau toate informatiile despre care ar trebui sa stim cand vine vorba despre aceasta promotie speciala pe care o deruleaza, astfel ca putem intra acolo pentru a vedea cum anume putem sa intram in posesia premiilor care sunt oferite, dar si cum ne putem inscrie rapid in aceasta campanie.

Creează-ţi cont de client MyENGIE prin website sau app în perioada 09.11.2022-28.02.2023 și asigură-te că factura pe e-mail este activă în perioada de desfășurare a campaniei. Apoi înscrie-te în campania promoţională cu premii, utilizând formularul din website, pentru a intra în tragerea la sorţi pentru unul dintre premii.

Completează formularul de înscriere din cadrul acestei pagini cu datele tale corecte și asigură-te că îndeplinești condițiile solicitate de regulament, astfel încât să beneficiezi de o participare validă la extragerile următoare din această campanie. După ce ai completat informațiile și ai trimis formularul, vei primi un e-mail de confirmare. Succes!