Hotararea Postei Romane, ce se Intampla in Unitatile din Toata Tara

Hotararea Postei Romane, ce se Intampla in Unitatile din Toata Tara

Posta Romana a anuntat in mod oficial o hotarare foarte importanta pe care a luat-o pentru toate unitatile din Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit in mod oficial faptul ca de luna aceasat pot fi acumparate noi titluri de stat de oriunde din Romania.

Posta Romana deruleaza din nou programul Tezaur pentru oricare dintre romanii care sunt interesati sa profite de ceea ce are de oferit acesta, iar mai jos puteti vedea informatii legate de disponibilitatea titlurilor in oricare dintre unitatile din tara.

Nu rata ultima emisiune de titluri de stat prin intermediul programului Tezaur, din acest an.

Începând de astăzi, 5 decembrie, și până pe data de 16 decembrie, în mediul rural, și 19 decembrie, în mediul urban, puteți achiziționa titluri de stat din subunitățile poștale ale Poștei Române.

Este ultima emisiune de titluri de stat Tezaur din an, dar și o minunată idee de cadou de Moș Crăciun.

Titlurile de stat Tezaur, emise în luna decembrie 2022, au maturităţi de 1 şi 2 ani, dobânzi anuale de 7,65%, respectiv 7,80%, o valoare nominală de 1 leu şi sunt în forma dematerializată. Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune.

Titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile şi se pot răscumpăra în avans. Un investitor poate efectua una sau mai multe subscrieri în cadrul unei emisiuni. Investitorii au posibilitatea anulării subscrierilor deja efectuate doar în perioada de subscriere, prin depunerea unei cereri.

Sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii. Veniturile obţinute din investirea în oferta de economisire lansată de Ministerul Finanţelor sunt neimpozabile.