Volodimir Zelenski Anunta Distrugerea a Zeci de Rachete de Croaziera in 5 Decembrie

Volodimir Zelenski Anunta Distrugerea a Zeci de Rachete de Croaziera in 5 Decembrie

Volodimir Zelenski condamna cel mai recent atac aerian pe care Rusia l-a lansat impotriva Ucrainei in cursul acestei zile, si vorbim despre peste 70 de rachete care au fost lansate de catre rusi impotriva Ucrainei, insa apararea antiaeriana a tarii a reusit sa doboare peste 60 dintre ele.

Volodimir Zelenski lauda armata sa care a reusit sa distruga zeci de rachete de croaziera lansate de catre rusi impotriva Ucrainei, ele putand provoca distrugeri extrem de mari asupra infrastructurii tarii, insa multumita eficienti armatei, acest lucru nu s-a intamplat.

“Prin atacul cu rachete de astăzi, Rusia a marcat aniversarea Memorandumului de la Budapesta. Soarta acestui document oferă răspunsuri la multe întrebări actuale despre Rusia.

Pur și simplu semnând ceva cu acești teroriști nu va aduce pace. Cu siguranță vor încălca orice înțelegere încheiată cu ei. Renunțarea la orice element al securității altcuiva în fața Rusiei înseamnă un nou război.

Prin urmare, este necesară continuarea principială a politicii existente a statelor conștiincioase ale lumii: doar dezmembrarea capacităților teroriste rusești, eliberarea tuturor teritoriilor noastre și tragerea la răspundere a ucigașilor va aduce pacea. Cred că vom ajunge la asta. Slavă tuturor celor care apără Ucraina!

Mulțumire tuturor celor care ajută statul nostru să reziste împotriva terorii rusești! Amintire veșnică tuturor celor cărora le-au luat viața teroriștii!