Orange Anunta Clientii, ce da GRATUIT de Craciun pentru Romani

Orange Anunta Clientii GRATUIT Craciun Romani

Orange ii anunta in mod oficial pe clientii din Romania inainte de Craciun, iar asta pentru ca a luat o hotarare foarte importanta, si a decis sa le dea gratuit ceva de care oricare ar putea profita chiar acum, si vorbim despre surprize pentru multi dintre cei care beneficiaza de serviciile companiei de telecomunicatii.

Orange ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca le da posibilitatea de a castiga una dintre cele 3 tablete Lenovo Yoga Tab 11 oferite ca parte a unei campanii care are in centru Orange TV Go si canalul DIVA, pe care vor fi transmise multe filme si seriale speciale de Craciun in urmatoarea perioada.

Conform celor de la Orange Romania, pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre cele trei tablete Lenovo, trebuie sa urmarim filmele de Craciun de la DIVA prin intermediul Orange TV Go, iar asa vom fi in mod automat inscrisi in cadrul promotiei pe care cel mai mare operator de telecomunicatii o deruleaza in Romania.

Orange Romania nu e la prima campanie de acest gen, insa le cere tuturor clientilor care sunt dornici sa profite de promotie, sa participe pana in data de 15 ianuarie, aceasta fiind data limita pentru a profita de campanie, dupa care grupul de telecomunicatii va renunta la aceasta promotie, deic nu mai putem profita de ea.

Niciodată nu e prea devreme pentru a simți magia sărbătorilor! Urmărește filmele de Crăciun de la DIVA prin Orange TV Go și poți câștiga o super tabletă. Descoperă magia sărbătorilor cu filmele de Crăciun de la Diva. Urmărește cele mai frumoase povești de pe canalul DIVA cu Orange TV Go, între 2 decembrie 2022 și 15 ianuarie 2023, și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 3 tablete Lenovo Yoga Tab 11.