BANCA Transilvania: ULTIM MOMENT, Anuntul cu Schimbari IMPORTANTE pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania ULTIM MOMENT Anuntul Schimbari IMPORTANTE Clientii Romani

BANCA Transilvania a publicat un anunt de ultim moment in care detaliaza o serie de schimbari foarte importante care au fost facute pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie surprinzatoare. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa implementeze pentru clientii din toata Romania un nou serviciu sub denumirea Round Up, scopul sau fiind de a ii ajuta pe oameni sa economiseasca mai usor banii pe care ii au in conturi.

BANCA Transilvania a implementat acest serviciu la o perioada destul de lunga de timp dupa ce ING Bank a implementat ceva similar pentru clientii sai, iar ideea din spatele sau este cam aceeasi. Practic, cu serviciul Round Up, clientii BANCA Transilvania pot economisi bani atunci cand fac cumparaturi, si totul in baza unui multiplu de economisire, acesta putand fi setat la 1 LEU, 5 LEI, 10 LEI, clientii avand posibilitatea de a alege care este valoarea acestuia, in final.

BANCA Transilvania: ULTIM MOMENT, Anuntul cu Schimbari IMPORTANTE pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania ne permite sa selectam din conturile BT Pay, sau cele pentru platformele sale de internet banking, care este multiplul, iar pentru fiecare plata pe care o facem, o suma de bani va fi depusa in contul Round Up. Practic, daca alegem un multiplu de 5, daca vom cumpara ceva de la un magazin in valoare de 22 de LEI, 3 LEI vor fi depusi in contul Round Up ca economie pe care dorim sa o facem, iar ei vor fi disponibili acolo pentru noi.

BANCA Transilvania spune ca pentru serviciul Round Up se ofera inclusiv dobanda pentru clientii care aleg sa faca economii, deci vorbim despre un beneficiu mare pe care ni-l ofera banca in momentul de fata. Desigur ca acest serviciu este suplimentar fata de celelalte servicii pe care BANCA Transilvania le ofera, si nu suntem obligati sa il folosim, dar daca vrem sa economisim bani, si nu reusim sa facem acest lucru, atunci serviciul poate fi foarte util.

BANCA Transilvania are mai multe informatii despre acest serviciu disponibile in cadrul website-ului sau, astfel ca e bine de stiut ceea ce ofera el inainte de a il activa, pentru ca poate fi extrem de util, in final.