DNSC ii Atentioneaza pe Romani privind Cumparaturile Online de Craciun

DNSC ii Atentioneaza pe Romani privind Cumparaturile Online de Craciun

DNSC ii atentioneaza pe romanii din intreaga tara in legatura cu pericolele foarte serioase care exista in perioada sarbatorilor de iarna in ceea ce priveste cumparaturile pe care le facem, iar asta pentru ca exista foarte multe fraude de care trebuie sa ne ferim.

DNSC vorbeste despre problemele serioase cu care se confrunta foarte multe dintre victimele care sunt tintele acestor fraude, si ne ofera sfaturi pentru a ne proteja in aceasta perioada care se poate dovedi a fi foarte complicata.

Urmează cea mai aglomerată și intensă perioadă a anului pentru utilizatorii care fac #onlineshopping. Curând intrăm oficial în Luna Cadourilor, prilej perfect de a ne pune la punct un set de reguli ‘de aur’ pentru efectuarea în siguranță a cumpărăturilor online.

Accesează, descarcă și implementează recomandările din infograficul pus la dispoziție de Europol și Poliția Română. Pentru materiale suplimentare cu recomandări despre acțiunile care trebuie făcute imediat ce ți-ai dat seama că ai fost înșelat, accesează site-ul DNSC.

Antrenează-te pentru a identifica tenativele de fraudă online pe site-ul SigurantaOnline. #SigurantaOnline este o campanie de conștientizare la nivel național, derulată de DNSC, Poliția Română și Asociația Română a Băncilor, alături de parteneri din zona privată precum Microsoft Romania, BIT SENTINEL, ATTACK Simulator, ANIS sau Dekeneas.