Carrefour: Informarea Oficiala, da GRATUIT o Masina DACIA Clientilor Romani

Carrefour Informarea Oficiala GRATUIT Masina DACIA Clientilor Romani

Carrefour, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cele mai multe magazine in Romania, dar si cele mai multe vanzari, ii anunta in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca le ofera sansa de a primi gratuit o masina DACIA daca aleg sa participe la o promotie speciala aflata in derulare.

Carrefour ofera gratuit o masina DACIA Duster Extreme clientilor din Romania care pana pe 31 decembrie vor aduna 20 de puncte Act for Good in cadrul aplicatiei lantului de hypermarket-uri, deci stiti ce trebuie sa facet pentru a va bucura de a avea sansa de a castiga masina care este oferita de catre companie pentru romani.

DACIA Duster Extreme este unul dintre cele mai recente modele de SUV pe care DACIA le vinde in Romania, iar promotia celor de la Carrefour Romania poate fi ocazia perfecta pentru romani sa castige o masina care mai mult ca sigur le va fi folositoare, asa ca merita sa fiti atenti la aceasta campanie speciala atat timp cat ea inca este in derulare.

Carrefour Romania deruleaza aceasta campanie pentru oricare dintre clientii din toata Romania care au aplicatia principala instalata si vor sa adune puncte in cadrul campaniei Act for Good, asa ca nu ratati aceasta ocazie pentru ca s-ar putea sa regretati decizia, mai ales ca masina este una destul de interesanta.

Pune-ți dorințele în mișcare, în drum spre premiul cel mare! Între 28 noiembrie și 31 decembrie, cu 20 de puncte Act For Good strânse în aplicația Carrefour, te poți înscrie în tombola pentru noua Dacia Duster Extreme. Cu cât mai multe înscrieri, cu atât mai multe extra șanse să ajungi la premiu! Nu uita, numărul maxim este de 20 de înscrieri.