DACIA a Lansat Noi Produse cu care SURPRINDE Multi dintre Romani

DACIA a Lansat Noi Produse cu care SURPRINDE Multi dintre Romani

DACIA a surprins foarte multi romani cu decizia de a lansa o serie de produse complet noi la care nimeni nu se gandea, dar care sunt oferite de catre alti producatori de automobile de ceva vreme deja. Cei de la DACIA au hotarat sa le vanda clientilor din toata lumea noi accesorii pentru masinile pe care le cumpara, si vorbim despre doar 4 produse, deocamdata, dar produse care sunt ecologice, ceea ce incepe sa conteze tot mai mult pentru companie.

DACIA a decis sa le vanda clientilor un rucsac, o sapca, o sticla din aluminiu pentru lichide, dar si o pelerina de ploaie, toate fiind facute din materiale reciclate, deci sunt, in mod teoretic, ecologice. Cei de la DACIA au lucrat aproximativ 1 an de zile la dezvoltarea acestor produse inainte de a incepe efectiv productia pentru ele, deci vorbim despre o idee care a fost in dezvoltare pentru o perioada lunga de timp inainte de a fi transformata in realitate.

DACIA a Lansat Noi Produse cu care SURPRINDE Multi dintre Romani

DACIA a Lansat Noi Produse cu care SURPRINDE Multi dintre Romani accesorii

DACIA cere intre 18 euro si 129 de euro pentru produsele acestea, cea mai ieftina fiind sticla de aluminiu pentru apa, in timp ce pelerina de ploaie este cea mai scumpa, dar toate sunt facute urmand viziunea de design a companiei. Puteti vedea ca toate aceste produse au culoarea verde, cea pe care DACIA o foloseste acum in toate masinile sale, iar asta pentru ca face o schimbare vizuala pentru toate modelele, iar produsele accesorii intra in aceeasi categorie.

DACIA va trimite cantitati mici ale acestor produse accesorii catre reprezentantele din toata lumea pentru a fi vandute catre clientii care cumpara si masinile care sunt vandute acolo. Intentia celor de la DACIA este de a nu inlocui aceste produse dupa ce ele stocurile pentru ele vor fi epuizate, astfel ca vorbim despre o colectie care va fi complet inlocuita in momentul in care nu vor mai exista produse pentru a fi vandute, asa ca daca va plac, si le vedeti in Romania, e bine sa le cumparati pe loc.

DACIA a Lansat Noi Produse cu care SURPRINDE Multi dintre Romani produse

DACIA va aduce mai mult ca sigur aceste produse si in Romania, tara in care si-a inceput aventura, asa ca ramane doar sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample.