Huawei P60 Pro: Primele Vesti Bune despre LANSARE si Specificatiile Telefonului

Huawei P60 Pro Primele Vesti Bune despre LANSARE Specificatiile Telefonului

Huawei P60 Pro, urmatorul telefon important la care Huawei lucreaza in momentul de fata, este mult mai aproape de lansare decat isi imagina foarte multa lume, sau cel putin asta ne spun noi informatii care ne aduc in atentie inclusiv seria MATE 60. Conform unui foarte cunoscut leaker de informatii despre produse Huawei inca nelansate, se pare ca Huawei P60 Pro, impreuna cu toata seria P60, ar urma sa intre in productie in perioada umatoare la Huawei.

Huawei P60 Pro ar trebui sa vina cu un chip Snadragon 8+ de generatia 1, acesta oferind in continuare conectivitate 4G pentru telefoane, asa cum s-a intamplat cu mai toate modelele lansate din 2020 incoace de catre cei de la Huawei. Avand in vedere sanctiunile care au fost impuse impotriva celor de la Huawei din punct de vedere al achizitiei de componente pentru telefoane, limitarea Huawei P60 Pro la doar conectivitate 4G, la fel ca si restul seriei, nu e tocmai vreo surpriza.

Huawei P60 Pro: Primele Vesti Bune despre LANSARE si Specificatiile Telefonului

Huawei P60 Pro va veni cu acest chip de generatie veche, in timp ce MATE 60 ar urma sa foloseasca Snapdragon 8+ de generatie a 2-a, insa tot fara conectivitate 5G, din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA impotriva companiei chinezesti. In ciuda acestui lucru, este de asteptat ca Huawei P60 Pro sa foloseasca o camera care are deschidere variabila, iar asta ar trebui sa ofere calitate foarte buna pentru pozele care sunt inregistrate de catre utilizatorii telefoanelor.

Huawei P60 Pro este urmatoare generatie de telefon premium pe care Huawei vrea sa o puna in vanzare, insa daca ea va intra in productie in curand, atunci lansarea poate fi asteptata in prima parte a anului viitor, poate nu foarte tarziu dupa lansarea Samsung GALAXY S23. Avand in vedere ca Samsung ar vrea sa puna in vanzare acele modele de telefoane undeva prin februarie, nu e exclus ca Huawei P60 Pro sa isi faca debutul la Mobile World Congress 2023, din Barcelona.

Huawei P60 Pro ar putea fi vandut initial doar in China, si abia mai apoi in alte zone de pe glob, insa totul depinde de planurile pe care Huawei le are in realitate cu privire la telefoanele pe care vrea sa le puna in vanzare pentru clientii sai.