Comisia Europeana a Stabilit al 9-lea Pachet de Sanctiuni Impotriva Rusiei

Comisia Europeana a Stabilit al 9-lea Pachet de Sanctiuni Impotriva Rusiei

Comisia Europeana a stabilit cel de-al 9-lea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei in plina invazie a Ucrainei, si vorbim despre posibil peste 200 de companii si persoane fizice care ar urma sa fie afectate de decizia pe care organismul europeana urmeaza sa o ia, si sa o puna in aplicare, in curand.

Comisia Europeana continua sa extinda sanctiunile impotriva Rusiei chiar inainte de un anunt extrem de important care ar urma sa ii ceara in mod oficial tarii invadatoare sa opreasca razboiul, si sa isi retraga trupele din Ucraina, desi nu se stie cand anume se va intampla asta.

“UE a convenit asupra celui de-al 9-lea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, raportul Reuters și dpa, citând diplomați. Detaliile nu au fost încă anunțate. Erlier, a fost planificat să includă 200 de companii, persoane fizice, inclusiv oficiali ruși, reprezentanți ai justiției și ai armatei.

S-a raportat că al 9-lea pachet de sancțiuni va include și trei bănci rusești. Cu noi restricții, Uniunea Europeană urma să interzică exportul de bunuri cu dublă utilizare și electronice care sunt utilizate în industria militară.”