Kaufland: Informarea de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti Romani

Kaufland Informarea ULTIM MOMENT Milioane Clienti Romani

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, a publicat o noua informare de ultim moment pentru milioanele de clienti care ajung in magazinele sale in aceasta perioada. Vorbim despre una extrem de importanta, iar asta deoarece incepand din cursul zilei de ieri, clientii Kaufland care au facut si un Kaufland Card, se pot bucura de noi oferte speciale de la partenerii companiei, si totul direct in aplicatia pentru telefoane.

Kaufland vorbeste mai jos despre faptul ca in cadrul aplicatiei pe care o ofera pentru iPhone si Android, exista de acum o sectiune speciala care se numeste “Caruselul cu Oferte”, ea fiind accesibila de catre oricine are si Kaufland Card. Puteti vedea mai jos ca vorbim despre o serie de parteneriate pe care Kaufland le-a incheiat cu brand-uri precum Vodafone, H&M, Lensa, CCC, Medlife, Dr. Max, Elefant, si nu numai, deci veti avea multe oferte bune in fata.

Kaufland: Informarea de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti Romani

Kaufland ne ofera posibilitatea de a face un Kaufland Card in oricare dintre magazinele sale din toata tara, deci nu exista vreo limitare din acest punct de vedere, dar fara el nu veti avea acces la aceasta noua sectiune. Ofertele pe care partenerii celor de la Kaufland le au disponibile in cadrul acelei sectiuni sunt oferite pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca e bine sa fim atenti la toate pentru a nu rata vreuna care ne-ar putea fi intr-adevar pe plac.

Kaufland incearca sa le ofere clientilor din Romania ceva diferit pe partea de oferte speciale cand vine vorba despre aceasta noua idee, si merita sa ne uitam la promotiile care sunt oferite. Desigur ca va trebui sa mergeti la fiecare partener in parte pentru a beneficia de oferte, chiar daca ele apar in aplicatia celor de la Kaufland, exceptie facand, desigur, promotiile de care putem profita in totalitate online, si exista cateva foarte interesante disponibile acum.

Kaufland are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta campanie speciala, asa ca puteti intra si acolo pentru a vedea tot ceea ce ne este transmis de catre companie acum.