Samsung GALAXY S23: Primele Noutati Confirmate OFICIAL Inaintea Lansarii

Samsung GALAXY S23 bateria specificatiile confirmate oficial

Samsung GALAXY S23 este urmatoarea generatie de telefoane pe care compania Samsung o va lansa pentru fanii din intreaga lume, iar desi inca suntem destul de departe de momentul in de fata. Pentru ca lansarea Samsung GALAXY S23 trebuie pregatita din timp, compania Samsung a inregistrat deja la autoritatile americane noul telefon, iar asta confirma in mod oficial unele dintre schimbarile importante pe care urmeaza sa le aduca pentru clienti.

Samsung GALAXY S23 va avea numele de cod SM-S911B cu o baterie de 3.900 mAh, Samsung GALAXY S23 Plus are numele de cod SM-S916B si o baterie de 4.700 mAh, in timp ce Samsung GALAXY S23 Ultra neavand specificatii dezvaluite. Samsung GALAXY S23 urmeaza sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 8 de generatia a 2-a, cu ecran de 6.1 inch, rezolutie 1920 x 1080 pixeli si 120 Hz, in timp ce versiunea Plus va avea doar ecran de 6.6 inch, si restul specificatiilor identice.

Samsung GALAXY S23: Primele Noutati Confirmate OFICIAL Inaintea Lansarii

Samsung GALAXY S23 va avea, la fel ca versiunea Plus, o camera principala de 32 de megapixeli, o camera principala de 50 de megapixeli, o camera ultra-wide de 12 megapixeli, dar si o camera pentru zoom cu rezolutie de 10 megapixeli si zoom 3X. Vorbim despre specificatii “tipice” pentru un telefon al anului 2023, nimic extraordinar, ci foar “in linie” cu ceea ce vedem cam de la toate telefoanele premium care sunt lansate, sau urmeaza sa fie lansate pe piata.

Samsung GALAXY S23 ar putea avea mici modificari de design in momentul in care va fi lansat, dar deocamdata nu se stiu prea multe despre cum va arata totul, insa cam 2 luni ne despart de lansare, deci detaliile interesante vor veni. Conform celor mai recente zvonuri, lansarea Samsung GALAXY S23 ar urma sa aiba loc in cursul lunii februarie a acestui an, probabil in cadrul Mobile World Congress 2023, sau foarte aproape de acest eveniment important.

Samsung GALAXY S23 ar putea fi usor mai scump decat modelele anterioare, asa cum se intampla in fiecare an cu lansarile de telefoane noi, deci nu fiti surprinsi daca va trebui sa platiti mai mult anul acesta.