BANCA Transilvania Informeaza TOTI Clientii, ce da GRATUIT pentru Romani

BANCA Transilvania Informeaza TOTI Clientii GRATUIT Romani

BANCA Transilvania ii informeaza pe clientii din toata Romania in momentul de fata in legatura cu una dintre deciziile cele mai importante pe care le-a luat pana in momentul de fata pentru ei, si este una pe care nu trebuie sa o treci cu vederea. BANCA Transilvania a initiat cu nu foarte mult timp in urma o promotie speciala pentru clientii din toata Romania prin care le ofera posibilitatea de a castiga 500 de LEI daca folosesc BT Pay pentru plati cu telefonul.

BANCA Transilvania vorbeste in mesajul de mai jos despre faptul ca daca alegem sa folosim BT Pay pentru a plati o factura in cursul lunii decembrie, intram automat in tragerea la sorti pentru cele 20 de premii in valoare de 500 de LEI fiecare. Vorbim despre bani pe care BANCA Transilvania ii ofera clientilor din Romania care aleg sa foloseasca BT Pay pentru a plati facturi cu telefonul, o veste excelenta pentru extrem de multe persoane din tara.

BANCA Transilvania Informeaza TOTI Clientii, ce da GRATUIT pentru Romani

BANCA Transilvania ofera posibilitatea de a folosi BT Pay de pe iPhone si Android pentru a face o varietate de plati cu telefonul in momentul de fata, astfel ca nu e nevoie sa ne chinuim cu nimic atunci cand mergem la cumparaturi. BT Pay este util nu doar pentru plati cu telefonul la POS-uri, ci si pentru o varietate de alte lucruri, BANCA Transilvania oferind mai multe servicii direct prin intermediul acestei aplicatii pentru telefoane mobile.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o sectiune dedicata platformei BT Pay pentru a le explica tuturor clientilor din Romania ce pot face cu ajutorul ei, deci ne putem uita cu mare atentie la beneficiile de acolo inainte de a decide sa o folosim, sau nu. Aplicatia BT Pay este deasemenea foarte utila pentru a autoriza platile pe care le facem folosindu-ne banii din conturile de la BANCA Transilvania, astfel ca e bine sa stiti inclusiv acest lucru.

BANCA Transilvania deruleaza aceasta campanie speciala pana in data de 31 decembrie, deci nu aveti extrem de mult timp la dispozitie pentru a profita de tot, asa ca e bine sa va grabiti inainte ca toata campania sa se termine.