DACIA Duster 3: Decizia MAJORA Asteptata de la DACIA in 2023 pentru SUV

DACIA Duster 3 Decizia MAJORA Asteptata DACIA 2023 SUV

DACIA Duster 3 este una dintre cele mai importante si mai asteptate masini de la DACIA in cursul anului 2023, iar asta pentru ca vorbim despre un SUV care urmeaza sa aduca o revolutie importanta in gama de automobile ale companiei. Dupa foarte multi ani de dezvoltare, se pare ca anul 2023 urmeaza sa fie cel in care DACIA Duster 3 ar trebui sa ajunga pe drumurile publice in versiunea finala in care va fi si prezentata, cel mai probabil, in toamna anului viitor.

DACIA Duster 3 ar fi fost deja testata pe drumurile publice din Spania de catre cei de la DACIA, insa intr-o versiune care folosea o platforma de Renault in locul celei pe care urmeaza sa fie facut efectiv SUV-ul. In 2023 ar trebui sa vedem DACIA Duster 3 testata camuflata pe drumurile publice din anumite tari din Europa, eventual si din Romania, astfel ca ne vom face o idee clara cu privire la felul in care va arata masina atunci cand va fi lansata pe piata.

DACIA Duster 3: Decizia MAJORA Asteptata de la DACIA in 2023 pentru SUV

DACIA Duster 3 trebuie sa fie testata pe drumurile publice inainte de a fi pusa in vanzare, iar asta pentru ca trebuie verificate modificarile facute pentru SUV inainte ca el sa fie folosit de catre clientii obisnuiti. In mod normal, ar trebui sa vedem poze si clipuri video cu DACIA Duster 3 testata in zapada, initial, si abia mai apoi plimbandu-se pe diverse autostrazi, sau alte tipuri de drumuri publice, si asa vom afla unele dintre noutatile care vor fi disponibile in mod oficial.

DACIA Duster 3 va avea schimbarile majore dezvaluite de catre cei de la DACIA abia prin toamna, cand este asteptat evenimentul pentru dezvaluirea noii masini, astfel ca pana atunci va fi o foarte lunga asteptare. Vom afla cu siguranta diverse detalii cu privire la masina pana atunci, insa marile noutati ale DACIA Duster 3 vor veni abia in toamna, iar masina ar trebui sa intre la vanzare undeva in prima parte a anului 2024, cel putin conform zvonurilor recente.

DACIA Duster 3 ar fi fost proiectata, si pregatita de lansare, in cea mai mare parte din Romania, in urma unei decizii luate de catre Renault si DACIA, astfel ca va fi interesant de vazut rezultatul final.