SURPRINZATOR Anunt al Netflix, ce Importanta MARE are pentru Romania

Netflix SURPRINDE Schimbare MAJORA facuta Toata Lumea

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, a facut un anunt oficial cu care a surprins foarte multa lume, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor oamenilor faptul ca in cursul a numai 21 de zile, serialul Wednesday a avut o realizare impresionanta. Mai exact, cei de la Netflix au confirmat in mod oficial faptul ca serialul lansat in luna noiembrie a reusit sa ajunga la 1.02 miliarde de ore de vizualizare in doar trei saptamani.

Netflix spune ca acesta este al doilea cel mai popular sezon al unui serial in limba engleza din cadrul platformei, fiind in urma sezonului 4 al Stranger Things, ceea ce ne arata cat de multa lume era de fapt interesata de un nou serial bazat pe Familia Addams. Peste 150 de milioane de abonati au urmarit serialul Wednesday in cadrul Netflix pana in momentul de fata, o cifra cu adevarat impresionanta, ea reprezentand peste doua treimi din numarul total de abonati.

SURPRINZATOR Anunt al Netflix, ce Importanta MARE are pentru Romania

Netflix spune ca Wednesday a reusit sa depaseasca inclusiv Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story in ceea ce priveste numarul de vizualizari, acest serial avand nevoie de 60 de zile pentru a ajunge la 1 miliard, conform companiei. Desigur ca nu trebuie uitat nici Squid Game, care a depasit deasemenea 1 miliard de ore de vizualizare in cadrul Netflix, dar acel serial nu este in limba engleza, astfel ca intra intr-o categorie complet diferita.

Netflix cauta in mod constant sa lanseze productii care sa fie cu adevarat interesante pentru abonatii din cadrul platformei, iar Wednesday este cu atat mai important pentru noi deoarece a fost filmat integral in Romania, si are un succes extraordinar. Asta arata ca Romania este o tara in care se pot filma productii de succes de catre companii ca Netflix, iar succesul Wednesday ar putea aduce si alte productii importante in viitor pentru noi.

Netflix pregateste in urmatoarea perioada si alte lansari importante pentru abonatii din intreaga lume, si va fi interesant de vazut ce fel de succes vor avea acestea, sau nu, iar compania ne va anunta in mod oficial abia dupa ce ele vor fi disponibile.