Rusia Pune in Aplicare o Hotarare Radicala pentru Razboiul din Ucraina

Rusia Pune Aplicare Hotarare Radicala Razboiul Ucraina

Rusia a decis sa puna in aplicare o hotarare radicala a carei menire este de a o ajuta sa castige razboiul din Ucraina, iar asta pentru ca ultimele luni n-au adus prea multe victorii armatei ruse, astfel ca s-a luat decizia de a se transfera si mai multi oameni, si mai multe echipamente din estul tarii catre front.

Rusia a inceput de ceva vreme sa mute soldati, arme, si tehnica militara din zonele de est ale tarii catre vest, si frontul razboiului in cadrul caruia a pierdut peste 1.000 de tancuri, sute de elicoptere, sau avioane, si zeci de mii de soldati, fara a obtine chiar atat de multe deocamdata, separat de sanctiunile care i-au afectat economia.

Rusia a facut o mobilizare partiala in toamna pentru a aduna 300.000 de solati pe care sa ii trimita in Ucraina, si se pare ca acum aduce si mai mult personal in razboi, dar probabil ca armele si tehnica militara pe care le aduce sunt necesare pentru ca soldatii sa aiba cu ce sa-si desfasoare misiunile stabilite.

“Rusia mută mai mult personal, echipamente din Orientul Îndepărtat în Ucraina. Rusia a crescut numărul de trupe, arme și echipamente militare care sunt transferate din Orientul Îndepărtat al țării pentru războiul său împotriva Ucrainei, a raportat Statul Major al Ucrainei.”