Anuntul Engie de ULTIMA ORA cu Masurile Importante pentru Toti Clientii Romani

Anuntul Engie ULTIMA ORA Masurile Importante Toti Clientii Romani

Engie, principala companie care furnizeaza gaze naturale si energie electrica pentru foarte multi romani din toata tara, le transmite tuturor clientilor un anunt foarte important cu masurile care sunt luate in momentul de fata pentru toti dintre ei, iar asta deoarece explica felul in care se plafoneaza preturile pentru consum.

Engie vorbeste mai jos despre modalitatea pe care legea o impune pentru plafonarea preturilor pentru facturi in functie de locul de consum, de domiciliu, sau de resedinta, astfel ca trebuie sa fim foarte atenti la aceste distinctii pentru a sti foarte clar in ce conditii vom putea beneficia, sau nu, de preturi preferentiale.

Cei de la Engie Romania sunt obligati sa faca aceasta distinctie pentru plafonarea preturilor  pentru energie electrica si gaze naturale, astfel ca trebuie sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce ofera statul roman, si ceea ce sunt obligate companiile de energie sa ne ofere in momentul de fata ca parte a legii.

Engie Romania nu este singura companie care furnizeaza energie care este obligata sa respecte aceste reguli impuse de catre statul roman, asa ca e foarte important sa analizati cu mare atentie toate datele inainte de a decide ce trebuie sa faceti, si daca trebuie, sau nu, sa depuneti vreo declaratie pe propria raspundere.

Prețul final facturat plafonat se aplică doar la locul de consum de domiciliu sau de reședință al clientului final. Clientul casnic care are atât adresă de reședință, cât și adresă de domiciliu poate beneficia de prețul plafonat fie la adresa de domiciliu, fie la adresa de reședință, pe baza unei declarații pe proprie răspundere, privind faptul că nu beneficiază de preț plafonat pentru un alt loc de consum. Prețul plafonat se va aplica începând cu data de întâi a lunii următoare celei în care s-a depus declarația.

Te rugăm să ne informezi folosind formularul de contact în cazul în care ai ales să beneficiezi de prețul final plafonat pentru un loc de consum la care furnizarea energiei electrice este realizată de un alt furnizor. Pentru clienţii casnici de energie electrică care nu sunt prevăzuţi în categoriile menţionate anterior, preţul final facturat de către furnizorii de energie electrică este de maximum 1,3 lei/kWh, cu TVA inclus.