AVERTIZAREA ING Bank Transmisa Tuturor Clientilor din Romania Acum

AVERTIZAREA ING Bank Transmisa Tuturor Clientilor Romania Acum

ING Bank ii avertizeaza pe clientii din toata Romania inainte de Craciun in legatura cu un pericol foarte serios de care sunt toti vizati, si pe care trebuie sa il aiba in vedere in momentul de fata, iar asta pentru ca inca exista foarte multe atacuri cu fraude online care sunt in plina desfasurare, din pacate.

ING Bank explica mai jos faptul ca multi dintre romanii care au participat la un studiu recent se considera in siguranta in mediul online, ceea ce este o veste buna, in final, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ramanem vigilenti pentru a fi siguri ca nimic nu ne va putea fura banii, sau datele personale.

Cei de la ING au derulat acest studiu in Romania pentru a vedea ce nivel de incredere au romanii in activitatea pe care o desfasoara online, dar si pentru a readuce in atentie pericolul serios pe care il reprezinta atacurile cibernetice in special in perioada Craciunului, cand lumea nu e chiar atat de atenta la orice amenintari.

ING are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la modalitatile prin care ne putem proteja de atacurile online care sunt in constanta desfasurare in aceasta perioada, si e bine sa fim vigilenti, pentru a nu ajunge victimele unor persoane care ne vor fura banii si datele fara sa stea pe ganduri.

Banii vorbesc: unii-s mai precauți, mulți nu se feresc. Deși 8 din 10 români cred că numărul atacurilor cibernetice este în creștere, 40% dintre ei se simt în siguranță online. În această perioadă petrecem mult timp online după cadouri. E bine să avem grijă mereu când facem achiziții, dar în special acum când lista este mai lungă. Uite aici mai multe despre cum ne protejam mai bine în mediul online.