Schimbarea BRD Romania Anunta Oficial Tuturor Clientilor Romani

Schimbarea BRD Romania Anunta Oficial Tuturor Clientilor Romani

BRD Romania a publicat un anunt oficial pentru toti clientii din toata Romania astazi, si le dezvaluie una dintre schimbarile importante pe care a decis sa le faca pentru noi, totul in conditiile in care banca a hotarat sa modifice aplicatia YOU pentru ca noi sa putem face modificari pentru ratele cardurilor de credit pe care le avem.

BRD Romania vorbeste despre Cardurile de Credit Standard si Gold pe care clientii le pot face la banca, iar din aplicatia YOU putem sa modificam ratele pentru ele, ceea ce vine ca o masura extrem de buna in momentul de fata, iar asta pentru ca nu trebuie sa mai mergem la banca pentru a face acest lucru, deci vesti bune.

Conform celor de la BRD, aceasta schimbare este disponibila in cea mai recenta versiune a aplicatiei YOU pentru iPhone si Android, deci trebuie sa o aveti instalata pentru a beneficia de tot, asa ca daca inca nu ati facut acest lucru, ar fi bine sa o cautati in App Store, sau Google Play Store, pentru instalare.

BRD isi actualizeaza in mod constant aplicatia YOU pentru a le oferi clientilor din toata Romania doar cele mai bune servicii cand vine vorba despre administrarea conturilor, sau cardurilor, indiferent daca este vorba despre cele de credit, sau de debit, asa ca merita sa-i testati platformele de internet si mobile banking.

“Împarte în rate cadourile de sărbatori, direct din YOU! De acum îți poți seta ratele pentru Cardul tău de Credit Standard sau Gold, direct din aplicația YOU, mai rapid și mai simplu. În drum spre următorul cadou, setezi ratele din YOU și te bucuri de magia cumpărăturilor!”