Anuntul Orange Inainte de Craciun, ce le da GRATUIT Clientilor din Romania Acum

Anuntul Orange Inainte Craciun GRATUIT Clientilor Romania Acum

Orange ii anunta pe clientii din Romania chiar inainte de Craciun in legatura cu ceea ce le da gratuit, iar asta in conditiile in care vorbim despre vesti extrem de bune pe care nimeni nu ar trebi sa le treaca foarte usor cu vederea, mai ales ca promotia este una limitata in timp, conform companiei.

Orange ii anunta pe clientii din Romania in legatura cu faptul ca daca sunt dornici sa descopere jocuri noi in momentul de fata, atunci aplicatia Orange Games este disponibila pentru ei, cu o saptamana de testare gratuita oferita de catre operator, astfel incat oricine sa se poata bucura de functionalitatea ei.

Orange a creat aplicatia Orange Games special pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de jocuri fara reclame, fara achizitii obligatorii, jocuri care ofera o experienta pura, si totul la un pret lunar foarte mic, dar cu acea saptamana de gratuitate in care putem incerca totul in mod oficial.

Orange stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor pentru aplicatii de acest gen, iar asta pentru ca jocurile raman cele mai populare tipuri de aplicatii pentru telefoane si tablete, astfel ca merita sa avem in vedere promotia aceasta pentru a testa gratuit ceea ce ne ofera compania chiar acum.

De sărbători, descoperă în aplicația Orange Games cele mai cool jocuri de iarnă. Abonamentul pentru jocuri este doar 1.18 euro/săptămână (TVA inclus), iar prima săptămână este gratuită. Căutați cele mai tari jocuri Android? Cu aplicația Orange Games ai acces la peste 1.500 de jocuri pentru Android, pentru a te bucura online și offline, cu doar 1,18 euro (TVA inclus) pe săptămână, dacă ești abonat Orange, sau 0,99 euro pe săptămână, dacă ești Orange Client PrePay.