Informarea de la Posta Romana, ce a Decis Inainte de Craciun in Romania

Informarea Posta Romana Decis Inainte Craciun Romania

Posta Romana a anuntat in mod oficial pentru romanii din intreaga tara ceea ce a decis sa faca chiar inainte de Craciun in Romania, hotararea fiind una de importanta pentru ca acum are in agentiile din toata tara o serie de 50 de carti postale cu modele unicat care ilustreaza identitatea nationala.

Posta Romana explica mai jos importanta acestor carti postale care sunt disponibile incepand de acum pentru toti romanii care sunt dornici sa le cumpere din oricare dintre locatiile din tara noastra, asa ca stiti de unde le puteti lua chiar acum.

În ajun de sărbători, oferim bucurii clienților noștri!

Am lansat o serie de 50 de cărți poștale, modele unicat, ce ilustrează teme legate de identitatea națională, create de artiști autohtoni al căror talent este promovat de Poșta Română în parteneriat cu Clubul Ilustratorilor.

Prin acest proiect, unim tradiția de 160 de ani a Poștei Române și cea de 150 de ani a Fabricii de Timbre cu povestea veche de 130 de ani a lansării primei ilustrate românești – producție de serie, oferindu-le, în era modernă a digitalizării, pasionaților de cărți poștale, piese de suflet pentru a-și crea amintiri dragi în viitor.

Prin implicarea sa în acest proiect, Poșta Română sprijină artiștii autohtoni, promovându-le creațiile spre un public cât mai larg.

Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române: “De la bun început mi-am propus ca Poșta Română, brand național de îndelungată tradiție, să susțină tot ce este autentic românesc, începând cu antreprenorii autohtoni și, iată, astăzi, și pe artiștii noștri.

Sunt un susținător puternic al digitalizării; în același timp vreau să conserv și să aduc valoare adăugată pentru tot ceea ce înseamnă tradiție în Poșta Română. Împreună cu artiștii ilustratori, transformăm astăzi cartea poștală într-o bijuterie, un mic obiect de artă.”

Prof. Conf. Stela Lie, fondatoarea Clubului Ilustratorilor: „Pentru noi, parteneriatul cu Poșta Română este prima colaborare serioasă în ceea ce privește ilustrarea de cartoline și ne dorim ca evenimentul de astăzi să fie doar începutul unei lungi colaborări.”

Ilustratele vor putea fi achiziționate din rețeaua noastră de oficii poștale, începând cu luna ianuarie 2023.