Notificarea WhatsApp cu Schimbarile Majore din iPhone, Android in 2022

Notificarea WhatsApp Schimbarile Majore iPhone Android 2022

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu miliarde de utilizatori care folosesc platforma de pe iPhone si Android in momentul de fata, iar asta a adus in cursul anului 2022 foarte multe schimbari importante de care ne putem bucura cu totii in momentul de fata, indiferent de telefon.

WhatsApp are aceste schimbari majore readuse in atentia noastra chiar de catre CEO-ul platformei, Will Cathart, acesta vorbind mai jos despre schimbarile facute cu introducerea Comunitatilor, a reactiilor pentru mesaje, a sondajelor, a avatarurilor, sau a posibilitatii de a face apeluri video in grupuri de pana la 32 de persoane.

WhatsApp vorbeste mai jos despre aceste schimbari pentru ca sunt unele dintre cele mai mari pe care le-a facut pana in momentul de fata intr-un singur an, iar 2022 a fost un an excelent din punct de vedere al noutatilor, insa desigur ca exista foarte multe modificari foarte bune care sunt pregatite in 2023.

WhatsApp a facut toate aceste modificari pentru utilizatorii care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android in ideea de a le oferi oamenilor posibilitatea de a se bucura de noi functii avansate care sunt oferite de ceva vreme pe alte platforme de mesagerie, dar care abia acum ajung sa fie disponibile pentru noi.

“2022 a fost cel mai mare an al nostru de până acum. Echipa noastră a fost atât de încântată să creeze comunități, reacții, sondaje, avatare, apeluri video pentru 32 de persoane și multe altele. Mulțumim enorm tuturor celor care ne-au oferit feedback despre cum să facem WhatsApp și mai bun. Urmează multe altele în 2023!”