Masurile IMPORTANTE de la BANCA Transilvania pentru TOTI Clientii Romani

Masurile IMPORTANTE BANCA Transilvania TOTI Clientii Romani

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial masurile importante pe care a decis sa le ia pentru clientii din toata tara, masuri care se aplica inca din momentul de fata pentru toata lumea, astfel ca trebuie sa stiti exact ceea ce a fost decis, pentru ca toata lumea va fi afectata de ceea ce urmeaza sa se intample oficial.

BANCA Transilvania a decis ca in zilele de 24 – 26 decembrie sa isi inchida majoritatea agentiilor din toata tara pentru ca angajatii sa aiba ocazia de a celebra Craciunul asa cum se cuvine, decizie pe care banca o ia in fiecare an spre beneficiul clientilor din toata Romania, si puteti vedea ca anul acesta lucrurile nu sunt diferite.

BANCA Transilvania a hotarat totusi ca in cursul zilei de 24 decembrie agentiile sale din centrele comerciale sa ramana deschise pana la ora 16:00, astfel ca veti putea merge pana tarziu in ele pentru a rezolva orice fel de probleme ati avea, lucru care ar putea fi de extrem de mare folos pentru destul de multa lume.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca in data de 26 decembrie in unele centre comerciale vom putea merge in agentiile sale intre orele 12:00 – 18:00, iar din 27 decembrie programul normal de lucru se va aplica in toata tara, astfel ca nu vor mai exista restrictii in ceea ce priveste vizitarea locatiilor pentru orice probleme.

În 24 decembrie ne găsești până la ora 16:00 în centrele comerciale, iar în 26 unitățile BT sunt deschise doar în centrele comerciale între 12:00 și 18:00. Între timp, ai la îndemână toate soluțiile de banking online. Află mai multe detalii aici.