Hotararea BCR Romania cu IMPACT, Anuntata Oficial pentru Clientii Romani

Hotararea BCR Romania IMPACT Anuntata Oficial Clientii Romani

BCR Romania a anuntat in mod oficial o hotarare importanta, cu impact pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre o masura pe care banca o pune in aplicare deja pentru romanii din intreaga tara, iar asta deoarece ea a hotarat ca in cursul zilei de 26 decembrie sa aiba inchise toate huburile sale din tara noastra.

BCR Romania actioneaza la fel ca si celelalte banci din Romania, care au decis deasemenea sa-si inchida huburile pentru clientii care aveau nevoie de ele pentru a rezolva orice fel de probleme, astfel ca nu puteti merge in vreunul dintre ele pentru a cere ajutor, a contracta servicii noi, si nu doar atat, deci e bine sa stiti asta.

Cei de la BCR le permit totusi clientilor sa se foloseasca de serviciile de internet, si mobile banking, in cursul zilei de maine pentru a-si administra serviciile, sau a afla informatii, sau a rezolva orice alte probleme, asa ca e bine sa stiti ca aveti macar aceasta optiune disponibila in momentul de fata pentru orice avem nevoie.

BCR isi va reporni programul normal pentru huburuile sale din toata Romania incepand cu data de 27 decembrie, astfel ca puteti merge oriunde aveti nevoie, pentru absolut orice, si acelasi lucru va fi valabil inclusiv in cazul celorlalte banci din Romania care maine au deasemenea inchise unitatile.

Pe 26 decembrie hub-urile BCR iau o pauză, dar rămânem alături de tine pentru daily banking 24/7 prin George, prin apel la *2227 și în hub-urile din centrele comerciale care funcționează conform programului de sărbători al centrelor. Crăciun fericit!