Explicatiile ENGIE cu o Informare IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

Explicatiile ENGIE Informare IMPORTANTA Clientii Romania

Engie, unul dintre furnizorii major de servicii de gaze naturale si energie electrica in Romania, le transmite clientilor din intreaga tara o informare foarte importanta cu o serie de explicatii despre care ei ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceea ce trebuie sa faca pentru a avea pret plafonat la energie.

Engie spune ca in cazul clientilor care au un singur loc de consum, nu este necesara depunerea unei declaratii pe propria raspundere pentru a se plafona pretul pentru energia electrica, iar asta e o veste excelenta pentru multi oameni care nu trebuie sa se complice prea mult din acest punct de vedere acum.

Cei de la Engie Romania explica mai jos ca doar in cazul anumitor categorii de clienti prevazute de catre lege este necesara depunerea unei declaratii pe propria raspundere pentru ca plafonarea preturilor la energie sa se aplice, asa ca trebie sa ne uitam cu atentie la acestea pentru a sti unde ne incadram chiar acum.

Engie Romania pune in aplicare prevederile legale in materie de plafonare a preturilor pentru clientii din toata tara, deci trebuie sa ne uitam cu mare atentie la regulile care sunt explicate de catre compania romaneasca pentru a sti cat de mici, sau nu, vor fi preturile pentru serviciile de care beneficiem in momentul de fata in Romania.

Sunt client casnic de energie electrică și am un singur loc de consum. Trebuie să transmit o declarație pe proprie răspundere pentru a beneficia de preț plafonat începând cu 1 ianuarie 2023 ? Prețul final facturat de către furnizorii de energie va avea întotdeauna valoarea cea mai mică dintre prețul plafonat menționat mai sus și prețul din contractul de furnizare.

Nu este necesar să transmiți o declarație pe proprie răspundere în cazul în care ai un singur loc de consum și vrei să beneficiezi de plafonarea prețului de energie electrică. Reține însă că poți beneficia de unul dintre următoarele prețuri plafonate la energia electrică în perioada 01.01.2023 – 31.03.2025 doar dacă te încadrezi în una dintre categoriile de clienți prevazute de lege.