Masura E.ON de ULTIMA ORA Anuntata pentru Clientii Romani din Toata Tara

Masura E.ON ULTIMA ORA Anuntata Clientii Romani Toata Tara

E.ON a luat o foarte importanta masura de ultima ora care se aplica in toata tara pentru toti clientii din Romania, una despre care trebuie sa stie foarte multi romani, iar asta deoarece ea are menirea de a le usura viata cand vine vorba despre plafonarea preturilor pentru energia electrica, conform noii legi promulgate.

E.ON explica mai jos ca documentele care trebuie depuse pentru a beneficia de plafonare, in cazul in care ne aflam intr-una dintre situatiile in care ni se aplica prevederile legislative, pot fi depuse atat online, din momentul in care compania va avea o pagina dedicata, cat si fizic in oricare dintre magazinele sale din tara.

Conform celor de la E.ON Romania, nu este nevoie sa facem o programare prealabila pentru a merge intr-un magazin pentru a putea beneficia de plaonarea preturilor in baza noii legi promulgate de catre presedintele Romaniei, astfel ca putem merge oriunde, si oricand, pentru a ne bucura de tot acum.

E.ON Romania a explicat pe website-ul sau care sunt categoriile de clienti care sunt obligati sa depuna documente pentru a beneficia de plafonarea preturilor la energie electrica, astfel ca nu toata lumea trebuie sa faca acest lucru, iar de pe paginile companiei puteti afla foarte clar in ce fel de categorie sunteti inclusi.

Doar dacă ești într-una din situațiile care necesită depunerea de documente (familie monoparentală sau familie cu minim 3 copii în întreținere sau utilizator de echipamente pentru tratament medical) o poți face: Online, prin accesarea linkului disponibil pe această pagină (disponibil în curând). Fizic, în cel mai apropiat magazin E.ON, în urna special amenajată. Nu e necesară programarea vizitei în magazin pentru depunerea de documente.

Trebuie depuse și la gaz cereri de plafonare dacă am mai multe locuri de consum ? Nu. Legea prevede necesitatea depunerii de cereri, doar pentru energie electrică. Ca și până acum, la gaze naturale prețul este plafonat la 0,31 lei/kWh pentru casnici, respectiv la 0,37 lei/kWh pentru anumite categorii de consumatori noncasnici.