Decizie a Orange, ce Ofera GRATUIT pentru Milioane de Clienti din Romania

Decizie Orange Ofera GRATUIT Milioane Clienti Romania

Orange a anuntat oficial ce decizie a luat pentru milioane de clienti din toata Romania, o decizie care le aduce acestora gratuit beneficii care sunt oferite de catre companie doar pentru o perioada limitata de timp, asa ca merita sa profitati de ele chiar in acest moment, inainte ca totul sa dispara si sa nu mai putem profita de ceva.

Orange le ofera clientilor din Romania cate 10 GB, sau 20 GB, de trafic de interent gratuit pentru fiecare euro de credit reincarcat, diferenta fiind data de metoda prin care se face reincarcarea, adica daca o facem direct dintr-un cont MyOrange, sau daca o facem folosind credit cumparat de la un partener al companiei.

Cei de la Orange Romania ofera separat de asta si un bonus saptamanal pe care oricare dintre clientii din toata tara il pot activa exclusiv prin intermediul MyOrange, astfel ca trebuie in mod obligatoriu sa intram acolo pentru a beneficia de aceasta promotie speciala, insa ea se schimba in fiecare saptamana.

Orange Romania explica pe website-ul sau foarte clar ceea ce ne ofera in momentul de fata, astfel ca trebuie doar sa ne uitam cu atentie la toate detaliile pentru a activa acel bonus special, insa desigur ca totul este foarte usor de realizat, iar beneficiile care ne sunt oferite de companie sunt pe masura asteptarilor.

Ai internet cadou la reîncărcările cu credit sau cu opțiune. 20 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, exclusiv din My Orange și 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, dacă folosești alte metode de reîncărcare. Alege-ți bonusul săptămânal pentru numărul tău PrePay. Alege-ți bonusul dorit în fiecare săptămână pentru numărul tău PrePay, exclusiv din My Orange.

Activează săptămânal bonusul preferat, exclusiv din My Orange. Bonusul poate fi activat pe orice număr PrePay și va putea fi folosit după primirea SMS-ului de confirmare a activării. În fiecare săptămână poți activa un singur bonus din cele 3 disponibile, pe un număr PrePay. Fiecare bonus este valabil 7/30/60 zile și poate fi folosit național cu o opțiune activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune activă de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.