Rusia Anunta Conditia Principala pentru Incheierea Pacii cu Ucraina

Rusia Anunta Conditia Principala Incheierea Pacii Ucraina

Rusia a anuntat care este conditia principala pentru a incheia pacea cu Ucraina, pace pe care nu doar ucrainienii o doresc acum, ci si foarte multe alte tari din intreaga lume, insa purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, spune ca ucrainienii trebuie sa accepte cedarea teritoriilor anexate ilegal.

Rusia a anexat mai multe provincii ale Ucrainei din 2014 si pana acum, si duce in continuare lupte serioase pentru a cuceri noi localitati din interiorul lor, insa armata ucraineana refuza sa cedeze, si lupta in continuare pentru a elibera cat mai multe dintre ele, chiar daca Vladimir Putin cere cedarea lor acum.

Rusia vrea Zaporojie, Donetk, Lugansk, Herson si Crimea cedate in mod oficial de catre Ucraina, toate fiind anexate ilegal, si cu forta, de catre rusi, iar acum pentru a se ajunge la un acord de pace, si a se opri atacurile in alte zone ale tarii, Vladimir Putin cere recunoasterea internationala a anexarii lor de catre rusi.

“Pacea este posibilă doar dacă Ucraina este de acord cu anexarea regiunilor sale de către Rusia. Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a spus că orice plan de pace ar trebui să „țină seama” de „anexarea” ilegală de către Rusia a regiunilor Zaporijia, Donețk, Lugansk și Herson din Ucraina.”