Anunturile Ucrainei privind Atacul Major al Rusiei din Ultima Zi

Anunturile Ucrainei Atacul Major Rusiei Ultima Zi

Ucraina a facut in aceasta seara un anunt foarte important cu privire la atacul major cu rachtete pe care Rusia l-a lansat in cursul ultimei zile in mai multe localitati de pe teritoriul sau, premierul tarii afirmand ca acest atac ar fi fost in pregatire de aproximativ 2 saptamani, iar asta si pentru ca multe rachete au fost folosite.

Ucraina recunoaste deasemenea faptul ca nu are capacitatea de a isi distruge inamicul pe toate fronturile pe care lupta, dar si ca nici Rusia nu are capacitatea de a face acest lucru in momentul de fata, dar spera ca lucrurile se vor schimba dupa ce va veni si mai mult armament occidental la inceput de an 2023.

“Rusia și-a petrecut două săptămâni pregătindu-se pentru greva masivă de astăzi – Shmyhal. Potrivit prim-ministrului, țara teroristă pusese mize mari pe această lovitură, dar forțele de apărare aeriană ucrainene s-au comportat incredibil de bine, doborând 54 din cele 69 de rachete.

Șeful serviciilor de informații ucrainene, Budanov: “Nu putem să-i distrugem complet pe toate fronturile și nici ei. Sperăm foarte mult la noi transporturi de arme și la livrări de arme mai moderne”.”