Abonamentele DIGI Romania se SCHIMBA de la 1 Ianuarie 2023, Anuntul Oficial

Abonamentele DIGI Romania SCHIMBA 1 Ianuarie 2023 Anuntul Oficial

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o schimbare foarte importanta pentru abonamentele a milioane de clienti incepand cu data de 1 ianuarie 2023, iar asta deoarece compania a hotarat ca toti clientii care beneficiaza de servicii de telefonie mobila sa aiba 100 GB de trafic de internet la viteza maxima oferit incepand cu acea data in retelele 4G si 5G in toate zonele de acoperire.

DIGI Romania vinde, in mod teoretic, abonamente cu trafic de internet nelimitat clientilor din Romania, doar ca viteza maxima este oferita in primii 50 GB pentru aceste abonamente, urmand ca apoi ea sa fie redusa la 256 kbps, adica o viteza care nu-ti permite sa faci mai nimic, dar macar traficul este nelimitat pentru clientii romani.

DIGI Romania spune ca dublarea traficului pentru clientii care-i folosesc serviciile de telefonie mobila se aplica exclusiv pentru abonamentele Nelimitat, sau Business Nelimitat, deci toti cei care au alte tipuri de abonamente, vor trebui sa se multumeasca cu ceea ce este oferit in mod standard, dar desigur ca aceasta n-ar trebui sa fie o surpriza prea mare.

“Incepând cu 01 ianuarie 2023, DIGI le oferă utilizatorilor abonamentului Nelimitat (persoane fizice), respectiv Business Nelimitat (persoane juridice), 100 GB trafic de date mobile, la viteză maximă, fără costuri suplimentare. Abonamentele de servicii mobile pot fi contractate online, pe site-ul DIGI, în toate magazinele, prin apel la serviciul Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări.

Până în prezent, utilizatorii abonamentului Nelimitat/ Business Nelimitat aveau disponibil un trafic de date de 50 GB. Astfel, aceștia vor beneficia lunar, de la începutul anului 2023, de o cantitate dublă de date mobile, la același tarif promoțional , care pornește de la 2,5 Euro (TVA inclus) pentru abonamentul Nelimitat și 3,3 Euro (+TVA) pentru Business Nelimitat.”