Clientii ENGIE Vizati de o Notificare de ULTIMA ORA privind Facturile in Romania

Clientii ENGIE Vizati Notificare ULTIMA ORA Facturile Romania

ENGIE, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza servicii de gaze naturale si energie electrica in momentul de fata pentru milioane de romani din intreaga tara, a publicat o notificare de ultima ora care vizeaza modul in care se fac plafonarile pentru facturile pe care le primesc toti clientii din tara acum.

ENGIE explica mai jos situatiile principale in care se ofera plafonare pentru serviciile de energie electrica si gaze naturale, iar asta pentru ca exista prevederi diferite pentru diverse tipuri de consumatori, iar pe website-ul companiei exista informatii mai detaliate cu privire la felul in care ni se aplica pretul plafonat.

Dupa cum prea bine stiti deja, ENGIE Romania are de ceva vreme informatii cu privire la plafonarile care se aplica pentru preturile serviciilor de gaze naturale si energie electrica, insa o modificare legislativa noua facuta de catre Guvernul Romaniei a adus o serie de modificari despre care trebuie sa stie toti clientii.

ENGIE Romania le explica tuturor clientilor pe website-ul sau tot ceea ce trebuie sa stie in legatura cu plafonarea preturilor la energie, insa daca sunteti interesati, puteti sa mergeti in oricare dintre magazinele din tara noastra pentru a discuta cu reprezentantii companiei despre ceea ce se intampla acum.

Prețul plafonat de maximum 0,68 lei/kWh se aplică:  pentru consum lunar mai mic sau egal cu 100 kWh;  pentru 3 categorii speciale de clienți casnici, care trebuie să transmită cerere și declarație pe proprie răspundere, precum și o copie a contractului de închiriere (după caz): clienţii casnici la al căror loc de consum locuiesc persoane care utilizează dispozitive, aparate sau echipamente medicale alimentate electric necesare efectuării tratamentelor.

Clienţii casnici care au în întreţinere cel puţin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani. Clienții casnici familii monoparentale, care au în întreținere cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani, iar limita de vârstă se prelungește până la 26 de ani în cazul în care copilul major urmează o formă de învăţământ.