Informarea NEASTEPTATA a Netflix in Ultimele Zile din 2022 cu o Surpriza Majora

Informarea NEASTEPTATA Netflix Ultimele Zile 2022 Surpriza Majora

Netflix isi ia prin surprindere abonatii din intreaga lume cu o decizie total neasteptata anuntata chiar pe final de an 2022, iar asta pentru ca vorbim despre faptul ca incepand cu zilele trecute a fost dezvaluita o colaborare intre platforma si cei de la Nike pentru a aduce programe de fitness pentru abonatii din intreaga lume.

Netflix colaboreaza cu cei de la Nike pentru a le oferi abonatilor posibilitatea de a invata de la profesionisti cum sa se mentina in forma, cateva zeci de episoade cu o serie de programe de fitness fiind acum disponibile pentru toata lumea in cadrul a ceea ce este numit Nike Training Club, iar decizia in sine e una foarte buna.

Netflix spune ca 30 de ore de exercitii sunt disponibile in cadrul Nike Training Club, si vorbim despre o varietate de recomandari de exercitii pentru a mai scapa de greutate, pentru a ne intari muschii, pentru a ne creste rezistenta la efort, si nu doar atat, deci exista cate ceva pentru fiecare incepand de acum.

Netflix aduce in cadrul platformei sale programele Nike Training Club dupa ce binecunoscuta companie specializata in produse sportive a lansat-o, impreuna cu experti in fitness, pentru a le oferi celor interesati posibilitatea de a se mentine in forma cu programe create de catre oameni care chiar stiu ce fac.

Nu este întotdeauna ușor să te motivezi să faci mișcare, dar opțiunea de a simți arsura și apoi de a trece direct la unul dintre emisiunile tale preferate are un anumit atractiv. Și acum, asta este exact ceea ce poți face: chiar înainte de noul an, membrii Netflix vor putea transmite conținut de fitness de la Nike Training Club pentru prima dată.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu aplicația, gândiți-vă la Nike Training Club ca fiind partenerul suprem de antrenament, condus de antrenorii de prim rang de la Nike. Programarea oferă o gamă largă de opțiuni pentru persoanele de toate nivelurile de fitness, inclusiv antrenamente de forță, yoga și antrenamente de mare intensitate.