Instiintarea BANCA Transilvania cu o Decizie IMPORTANTA care Vizeaza Clientii Romani

Instiintarea BANCA Transilvania Decizie IMPORTANTA Vizeaza Clientii Romani

BANCA Transilvania, cea mai mare banca din Romania si una dintre cele mai mari din Europa de Est, a publicat o instiintare foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a hotarat sa dezvaluie pentru toti cand vor putea merge in agentiile sale pentru a cere ajutor cu orice probleme.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca astazi va avea unitatile din centrele comerciale deschise doar pana la ora 16:00, in timp ce maine, 1 ianuarie 2023, toate vor fi inchise, deci nu vom putea merge in vreuna dintre ele pentru a cere ajutor cu orice probleme, sau a contracta servicii noi de la banca.

Cei de la BANCA Transilvania au anuntat deasemenea ca incepand cu data de 2 ianuarie toate unitatile se vor redeschide in centrele comerciale, insa numai intre orele 12:00 si 18:00, deci avem o perioada limitata de timp in care vom putea ajunge pentru a face orice avem nevoie in sediile bancii, asa ca e bine sa fim foarte atenti.

BANCA Transilvania spune totusi ca serviciile sale online, inclusiv de internet banking, raman in continuare deschise pentru oricare dintre clientii din toata tara, deci putem sa ne folosim de ele pentru situatiile de urgenta, indiferent de care ar fi acestea, si e important sa profitam de ele, atat timp cat avem aceasta posibilitate.

În 31 decembrie ne găsești până la ora 16:00 în centrele comerciale, iar în 2 ianuarie unitățile BT sunt deschise în centrele comerciale între 12:00 și 18:00. Între timp, ai la îndemână toate soluțiile de banking online. Call-centerul BT functioneaza non-stop. De asemenea, ai la îndemana toate solutiile de banking online.