Confirmarea E.ON de ULTIMA ORA cu Masurile pentru Clientii din Romania

Confirmarea E.ON ULTIMA ORA Masurile Clientii Romania

E.ON, una dintre companiile cu un numar mare de clienti care beneficiaza de servicii de gaze naturale si energie electrica, le confirma multora dintre el masurile care se vor aplica incepand cu 1 ianuarie 2023, in situatia in care ei nu se regasesc printre categoriile de clienti care trebuie sa depuna o declaratie pe propria raspundere pentru a avea pret plafonat.

E.ON a confirmat ca in aceasta categorie sunt inscrise persoanele cu peste 3 ani in intretinere, care folosesc dispozitive medicale, etc, ele avand pretul plafonat la maxim 0,68 lei/kWh, indiferent de consum, insa pentru restul consumatorilor casnici vorbim despre plafoane diferite in functie de consumul inregistrat lunar.

Informarea pe care E.ON Romania a facut-o ne aduce in atentie ca in functie de consumul lunar de energie electrica situat intre 0 kWh si 255 kWh, pretul plafonat pentru energia electrica poate sa varieze intre 0,68 lei/kWh si 1,3 lei/kWh, diferenta fiind una foarte mare, si e normal sa stiti ceea ce se intampla.

E.ON Romania incearca sa ii ajute pe toti clientii din tara sa inteleaga cat de mari sunt diferentele in ceea ce priveste preturile plafonate pe care trebuie sa le plateasca, iar asta pentru ca vorbim despre sume cu mult diferite, in functie de tipul de consum pe care il inregistram lunar, asa ca merita sa avem in vedere aceste date.

Dacă nu te regăsești în situațiile descrise, plafonarea prețului pentru electricitate se realizează în funcție de consum astfel: maximum 0,68 lei/kWh, cu TVA inclus dacă: consumi lunar între 0 și 100 kWh inclusiv; maximum 0,80 lei/kWh, cu TVA inclus dacă vei consuma lunar între 100,01 și 255 kWh inclusiv.

Maximum 1,30 lei/kWh, cu TVA inclus dacă vei consuma lunar peste 255 kWh. Clienții casnici și noncasnici care nu se încadrează în niciuna din situațiile și categoriile de mai sus, vor fi facturați la prețul de 1,3 lei/kWh, TVA inclus, pentru consumul de energie electrică realizat de la 1 ianuarie 2023.