AVERTIZARE de la ING Bank in ATENTIA Clientilor din TOATA Romania Azi!

AVERTIZARE ING Bank ATENTIA Clientilor TOATA Romania Azi

ING Bank isi avertizeaza clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceea ce ar trebui sa stie cu totii in momentul de fata, mai exact modul in care se pot proteja impotriva fraudelor online care, din pacate, afecteaza un numar tot mai mare de persoane acum.

ING Bank explica mai jos rezultatele unui studiu desfasurat in tara noastra, scopul sau fiind de a ne spune cum se feresc romanii de pericolele online, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre multe actiuni bune pe care le iau romanii, dar si despre sfaturi pe care nimeni n-ar trebui sa le treaca cu vederea.

Informatiile pe care ING ni le aduce in atentie vizeaza evitarea oferirii datelor noastre personale catre necunoscuti, una dintre cele mai importante masuri pe care le luam, dar si evitarea accesarii link-urilor necunoscute, in special daca ele par suspicioase, indiferent de la cine vin, si cum ni se prezinta cei care le trimit.

ING incearca de foarte multa vreme sa-i convinga pe romani sa nu-si mai cedeze datele personale atunci cand vine vorba despre atacurile de tip phishing, dar este important ca noi sa fim vigilenti si sa ne dam seama cand putem deveni victimele unui atac, pentru a nu risca sa devenim victime fara sa stim.

Banii vorbesc: măsurile bune banii îți adăpostesc. Dacă vrei să îți protejezi contul când plătești vacanțe sau iei cadouri online, ai grijă să nu dai străinilor datele personale sau ale cardului tău. Asta cred și 52% dintre români. 61% nu dau click pe linkuri care par suspicioase și 58% sunt atenți la emailurile/apelurile pe care le primesc.

Doar 38% verifică dacă site-urile pe care intră sunt sigure și doar 27% sunt atenți să nu facă tranzacții online când sunt conectați la un WiFi public. Uite aici tot ce trebuie să știi despre cum te poți proteja mai bine în mediul online.