Anuntul ENEL foarte IMPORTANT pentru Toti Clientii Romani in 2023

Anuntul ENEL IMPORTANT Toti Clientii Romani 2023

Enel, una dintre principalele companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale romanilor din toata tara, le vorbeste tuturor clientilor despre doua dintre foarte importantele subiecte despre care ar trebui sa stie toti dintre ei in momentul de fata, si merita sa nu ratati ceea ce ne spune chiar acum.

Enel vorbeste intr-o prima faza despre centralele termice de apartament, spunandu-ne daca merita, sau nu, sa le inchidem de fiecare data cand plecam de acasa pentru a economisi gaze naturale si energie electrica, foarte multi romani fiind convinsi ca acest lucru trebuie facut pentru a obtine economii.

Informarea de la Enel Romania este explicata cel mai bine in clipul video asociat postarii de mai jos, astfel ca puteti sa va faceti o idee clara cu privire la ceea ce inseamna economiile legate de inchiderea, sau nu, a centralei pe care o folositi in mod obisnuit atunci cand va incalziti casa, sau doar apa calda.

Enel Romania are deasemenea un mesaj extrem de important in legatura cu factura electronica pe care o putem activa pentru contul nostru in cadrul website-ului sau pentru a beneficia de primirea sa prin email pentru a o plati mai rapid decat in mod obisnuit, asa ca e bine sa fiti atenti inclusiv la acest aspect.

Ce crezi: e bine sau nu să oprești centrala termică de fiecare dată când pleci de acasă? Specialiști Enel și Energy Policy Group au răspunsul corect, pe care îl poți afla dacă dai click pe filmulețul de mai jos. Dacă vrei să #FiiSmartPeEnergie și să afli cum să-ți reduci consumul de energie electrică la tine acasă, fără să renunți la confort.

Știi cât de simplu este să-ți activezi factura prin e-mail și, astfel, să ai grijă și de mediu? Află toate detaliilepe website. Iată de ce merită să renunți la factura tipărită și să alegi să primești factura de energie prin e-mail.