GRATUIT de la LIDL Romania pentru Clienti, MII de Euro si Carduri de Cumparaturi

GRATUIT LIDL Romania Clienti MII Euro Carduri Cumparaturi

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu un numar mare de magazine in toata tara, incepe anul 2023 cu un anunt foarte important despre care ar trebui sa stie milioane de romani care ajung in magazinele sale, iar asta pentru ca a dezvaluit ce da gratuit incepand de acum, si pana la final de ianuarie.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga 1 premiu principal in valoare de 5.000 de euro, 2 premii in valoare de 1.000 de euro, plus 1.000 de carduri de cumparaturi in valoare de 100 de LEi fiecare, deci vorbim despre extrem de multe premii foarte interesante.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, LIDL ne cere doar sa scanam la casele de marcat cardurile LIDL Plus pe care le avem, iar dupa ce adunam 6 puncte in baza cumparaturilor facute, trebuie doar sa confirmam inscrierea in aceasta promotie speciala pentru a castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite.

LIDL deruleaza aceasta campanie pentru toti clientii din Romania, indiferent din ce colt al tarii ar fi, singura cerinta importanta fiind ca ei sa aiba un card LIDL Plus pe care sa il scaneze la casa de marcat pentru a aduna puncte in baza cumparaturilor care sunt facute in momentul de fata oriunde in tara.

Ți-am pregătit un nou concurs Lidl Plus! Scanează cardul digital la casa de marcat, acumulează 6 puncte în aplicație, confirmă înscrierea și poți câștiga premiile din imagine. Valoarea unui punct este 25 de lei, află mai multe detalii aici.

Scanează cardul Lidl Plus la casa de marcat, acumulează 6 puncte în aplicație, confirmă înscrierea în concurs și poți câștiga! Promoția se desfășoară în perioada 02.01 – 29.01.2023. Valoarea unui punct este de 25 lei. Sunt necesare 6 puncte cu o valoare totală de 150 de lei pentru a participa la campanie.