ARMISTITIU Ordonat in Ucraina de catre Vladimir Putin, de Cand se Aplica

ARMISTITIU Ordonat Ucraina Vladimir Putin Cand Aplica

Vladimir Putin a ordonat un armistitiu in Ucraina, presedintele Rusiei luand aceasta decizie in mod oficial, conform presei apropiate de Kremlin, si conform acestui ordin, armistitiul incepe pe 6 ianuarie la ora 12:00, si se incheie la miezul noptii de 7 ianuarie, deci vorbim despre o zi si jumatate fara bombardamente.

Vladimir Putin a luat aceasta decizie dupa ce Patriarhul Kiril al Moscovei a cerut un armistitiu pentru sarbatorirea Craciunului pe rit vechi, astfel incat si soldatii armatei ruse sa se poata bucura de Craciun, asta daca ii va lasa armata ucraineana, care in timpul Craciunului ortodox a suportat multe atacuri.

“Putin cere încetarea focului pentru sarbatoarea Craciunului pe rit vechi în prima linie în Ucraina. Dictatorul rus Vladimir Putin i-a ordonat ministrului Apărării Serghei Şoigu să pună în aplicare o încetare temporară a focului de-a lungul întregii linii a frontului în Ucraina, de la prânz la 6 ianuarie până la miezul nopţii de 7 ianuarie, potrivit agenţiei de stat ruse RIA Novosti.”