Recomandarea ENEL de ULTIMA ORA Emisa Oficial pentru Clientii Romani

Recomandarea ENEL ULTIMA ORA Emisa Oficial Clientii Romani

ENEL, companie foarte importanta pentru milioane de romani carora le furnizeaza servicii de energie electrica si gaze naturale, a publicat in mod oficial o recomandare de ultima ora despre care toti oamenii ar trebui sa stie, iar asta pentru ca le aduce in atentie o modalitate de a controla consumul in propria casa.

ENEL vorbeste mai jos despre mitul aerisirii caselor in perioadele cand este frig afara, iar asta pentru ca pe internet exista multe discutii cu privire la acest lucru, si foarte multa lume nu are informatiile corecte in legatura cu modul in care ar trebui sa procedeze pentru a isi aerisi, sau nu, casele iarna, si nu numai.

Clipul video de mai jos al celor de la ENEL Romania ofera un raspuns la aceasta dilema pe care o au unii romani din tara noastra, iar asta pentru ca aerisirea camerelor este recomandata pentru toata lumea in orice moment, si asta deoarece este benefica pentru sanatate, si nu afecteaza factura de consum pe care o avem.

ENEL Romania incearca sa ii invete pe romani cum sa treaca cu vederea o varietate de mituri care exista in momentul de fata, iar asta pentru ca multi se ghideaza in mod gresit in baza lor cand vine vorba despre economiile pe care incearca sa le faca in ceea ce priveste reducerea facturilor pentru energie.

Aerisești sau nu în casă când e frig afară ? Alături de Energy Policy Group răspundem la această întrebare și, în același timp, demontăm un mit pe care, cel mai probabil, l-ai auzit până acum. Nu uita să intri pe website, pentru cele mai smart recomandări de eficiență energetică!