Ucraina Ataca Multiple Centre de Cazare ale Soldatilor Armatei Ruse

Ucraina Ataca Multiple Centre de Cazare ale Soldatilor Armatei Ruse

Ucraina incepe sa se concentreze tot mai serios pe centrele de cazare pentru armata rusa in momentul de fata, iar asta pentru ca in cursul zilei de ieri a atacat mai multe astfel de locatii, pentru a reduce cat se poate de mult numarul celor care ajung efectiv sa lupte impotriva soldatilor sai pe front.

Ucraina a atacat in primele zile din 2023 un centru de cazare cu 600 de soldati rusi, apoi dupa aceea a atacat un alt obiectiv de acest gen, iar ieri a initiat alte atacuri similare impotriva unor centre de acest gen, ceva ce desigur ca vine ca o masura extrem de serioasa despre care trebuie sa stie lumea.

“Ucraina lovește mai multe zone de concentrare a personalului rus pe 4 ianuarie. Forțele ucrainene au lansat 20 de atacuri asupra zonelor de concentrare a trupelor ruse în ultimele 24 de ore, potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

În actualizarea din 5 ianuarie, Statul Major a mai raportat că armata rusă a lansat cel puțin trei rachete, 13 lovituri aeriene și peste 60 de atacuri MLRS împotriva Ucrainei, vizând infrastructura civilă din Bakhmut, Kostiantynivka, Kurakhove, Nikopol și Herson.”