Decizia Raiffeisen Bank pentru Romani, ce da GRATUIT in Toata Romania

Decizia Raiffeisen Bank Romani GRATUIT Toata Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci care activeaza in Romania, a facut astazi un anunt extrem de important care ar trebui sa fie cunoscut de catre toti clientii din tara noastra in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in imediata atentie a oamenilor ceea ce le da gratuit pentru o perioada limitata de timp.

Raiffeisen Bank le spune mai jos tuturor clientilor romani care-si folosesc cardurile de debit Mastercard pentru 3 tranzactii de minim 50 de LEI, ca pot sa intre intr-o campanie care le ofera posibilitatea de a castiga o serie de premii extrem de interesante in momentul de fata in Romania, daca vor acest lucru.

Conform celor de la Raiffeisen, vorbim despre 20 de carduri de combustibil MOL in valoare de 6000 de LEI, dar si despre 300 de carduri cadou Carrefour in valoare de 100 de LEI, astfel ca premiile care ne sunt oferite in momentul de fata sunt unele pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea, iar asta pentru ca sunt insemnate.

Raiffeisen nu e singura banca de la care vedem informari si decizii de acest gen, astfel ca daca sunteti cu adevarat interesati de ceea ce are de oferit banca in momentul de fata, atunci ar trebui sa va uitati cu atentie la conditiile pentru a participa la aceasta promotie speciala inainte ca ea sa se incheie.

Mergi înainte! Treci de prima intersecție și folosește-ți cardul de debit Mastercard de la Raiffeisen pentru 3 tranzacții de minim 50 lei fiecare și poți câștiga card cadou de combustibil de la MOL în valoare de 6.000 lei sau un card cadou Carrefour de 100 lei!

Intri în campanie automat, indiferent de cum alegi să plătești: cu cardul în magazine sau online, prin RaiPay pe Android și Huawei, cu Apple Pay pe iOS și Garmin Pay pe ceasurile Garmin. 20 x carduri combustibil MOL de 6000 lei și 300 x carduri cadou Carrefour x 100 lei.