Anuntul Rompetrol pentru Romani, ce da GRATUIT daca Alimentezi in Benzinarii

Anuntul Rompetrol Romani GRATUIT Alimentezi Benzinarii

Rompetrol, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din Romania, are un anunt foarte important pentru milioanele de romani care ajung in locatiile sale in momentul de fata, iar asta pentru ca dezvaluie oficial ceea ce ne da gratuit, si nu ar trebi sa trecem cu vederea informatiile, pentru ca e posibil sa ratam ceva important.

Rompetrol spune mai jos ca oricare dintre romanii care alimenteaza cu combustibil in valoare de minim 150 de LEI in oricare dintre benzinariile sale, au sansa de a intra in cadrul unei promotii care le poate aduce gratuit premii de care oricare dintre ei s-ar putea bucura, si vestile sunt excelente pentru noi.

Conform celor de la Rompetrol, vorbim despre o masina Alfa Romeo Tonale si cate un card de carburant pentru un an, acest din urma premiu fiind oferit saptamanal, deci pentru alimentare de doar 150 de LEI avem sansa de a castiga premii care sunt cu adevarat interesante, si care ar trebui sa fie in atentia noastra in momentul de fata.

Rompetrol are aceasta campanie speciala deschisa pentru oricare dintre clientii din toata Romania, iar asta pentru ca oricine poate sa profite de ea, si sa se bucure de posibilitatea de a castiga oricare dintre aceste premii extrem de interesante, insa totul doar pentru o perioada foarte limitata de timp in tara.

Știi care e cel mai tare #pont al acestui început de an ? Faptul că alimentezi de la Rompetrol de minim 150 de lei și intri în cursa spre cele mai #cool premii! Lasă o reacție aici dacă ești #fan Alfa Romeo! Promoția ta preferată te așteaptă și iarna aceasta în stațiile Rompetrol, cu super premii!

Șanse duble! Faci parte din programul de loialitate Rompetrol Go? Avem vești super bune pentru tine: participă la promoția noastră și vei avea șanse DUBLE de câștig pentru 1 x SUV Alfa Romeo Tonale si 1x CARD de Carburant pentru un an / săptămână.